We hebben al aan veel mooie projecten gewerkt. Hieronder een greep uit recente projecten en klanten.

Hogeschool Rotterdam

Voor de Hogeschool Rotterdam heeft Carvellis meegewerkt aan de nieuwe web app voor uitwisseling van stageplaatsen, PraktijkLink. Met PraktijkLink is het voor organisaties mogelijk om vacatures te plaatsen waarop studenten kunnen reageren. Vervolgens is er een opdrachtvolgsysteem dat gekoppeld is aan de interne systemen van de Hogeschool, waarmee de voortgang van de opdracht bewaakt kan worden. Uiteindelijk worden ook de afstudeerzittingen geboekt en is er een volledig dossier van de stages van de student beschikbaar Carvellis is met name ingehuurd vanwege de expertise van de nieuwste technologieen zoals ASP.NET MVC en Entity Framework die in het project zijn toegepast, alsmede de ervaring met de Agile SCRUM projectaanpak. PraktijkLink is in september 2013 in gebruik genomen.

DigitaleZorgGids

DigitaleZorgGids is een gids voor medische toepassingen en artikelen. Carvellis heeft geadviseerd over de architectuur en bijgedragen aan de ontwikkeling van dit platform. Performance was een belangrijke eis, en daarom is de applicatie gebouwd met o.a. ASP.NET MVC, MongoDB en een SOLR full text index, waardoor er tot 50 zoekopdrachten per seconde en een gemiddelde responstijd van minder dan 0,2 seconden behaald worden.

Bouwfonds Ontwikkeling

Op nieuwbouw.bouwfonds.nl draait het online lead platform van Bouwfonds Ontwikkeling. Carvellis is reeds lang betrokken bij de bouw van dit platform, waarop op dit moment in totaal ca. 120 websites van Bouwfonds op een snel en efficiënt Umbraco systeem draaien. De website heeft o.a. data-koppelingen met Salesforce CRM en verschillende content consumers, een self-service omgeving voor klanten, en vele maatwerk applicaties en uitbreidingen.

Spindoctor

Carvellis is ontwikkelaar en mede-oprichter van Spindoctor Behavioral Targeting. Met behavioral targeting kunt u de content van uw website voor individuele bezoekers personaliseren op basis van klikgedrag en andere bezoekerinformatie. Op die manier toont u de meest relevante content voor uw bezoeker en kunt u daarmee uw conversie verhogen. Uiteraard kunnen we ook uw Umbraco website combineren met behavioral targeting van Spindoctor.

Flora Holland

FloraHolland.com is de nieuwe online omgeving voor de sierteeltsector. Hij bestaat uit een publieke website en een Mijn omgeving. Hij ontsluit dienstverlening en biedt een persoonlijk dashboard aan alle leden. Carvellis heeft proofs of concept uitgevoerd en advies uitgebracht over authenticatie en business services integratie voor de vele losse applicaties binnen de omgeving. Deze adviezen zijn volledig verwerkt in de nieuwe FloraHolland.com omgeving

Microsoft Grootzakelijk

www.microsoft.com/netherlands/groteorganisaties is de website voor grootzakelijke klanten van Microsoft Nederland. Carvellis heeft deze site ontwikkeld op basis van Umbraco CMS. Hij heeft een maatwerk functie voor het exporteren naar ASPX pagina’s vanwege veiligheidsbeperkingen op het microsoft.com hoofddomein. De site maakt gebruik van behavioral targeting om content op maat te tonen aan bezoekers.

FIFA FIFPro World XI

Samen met Tam Tam en The Widget Company ontwikkelde Carvellis voor FIFPro een wereldwijde campagne waarmee de Facebook Fans en tien van hun vrienden kans maken om de beste voetbalspelers ter wereld, op 9 januari 2012 te Zurich bij het FIFA gala, in het echt te mogen ontmoeten. De Facebook competitie is ontwikkeld in HTML/JavaScript en een krachtige .NET backend. De backend is praktisch oneindig schaalbaar doordat deze is ondergebracht op het Microsoft Azure platform. Hiermee kan FIFPro direct a la minute acteren als het bezoek naar de competitie toe of afneemt. 400 gelijktijdige gebruikers per seconde wordt door de Facebook applicatie zonder enige vertraging afgehandeld.

Eneco Online Klikken

Online Klikken is een rijke web applicatie van Eneco voor grootzakelijke klanten. Met de applicatie kan energie in bulk worden gereserveerd. De klant kiest zijn eigen inkoopmoment en klikt een leveringsprijs vast. De applicatie gebruikt een Oracle database als back-end. Vanwege de grote orderbedragen waren er hoge eisen voor wat betreft security en auditing.