Carvellis ontwikkelt hoogwaardige technische web-oplossingen. Daarnaast kunnen we u bijstaan met technisch advies of code reviews. Neem contact op voor meer informatie.

Webapplicaties / Software-as-a-Service

Webapplicaties ontwikkelen is onze specialiteit. We besteden veel aandacht aan performance en veiligheid. Maar een applicatie moet ook prettig zijn in het gebruik. Self-service omgevingen, Software-as-a-Service apps, administratieve en financiële systemen, en het allemaal aan elkaar verbinden. Alles is mogelijk.

Lees verder...

Websites met Content Management Systeem (CMS)

Een content management systeem is een must voor elke serieuze website. Wij bouwen graag met Umbraco CMS. Zeer gebruiksvriendelijk en enorm flexibel. Koppelingen met andere systemen. Honderden beschikbare plugins. En voor de rest kunnen we een maatwerk uitbreiding ontwikkelen.

Lees verder...

Advies & architectuur

Kunnen uw bedrijfsprocessen efficienter? U wilt automatiseren maar u weet niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden, vooraf en tijdens uw project. Ook voor technisch ontwerp, architectuur, of projectleiding kunt u bij ons terecht.

Lees verder...

Auditing & Code Review

Voor bestaande applicaties en websites kunnen wij een audit uitvoeren. Hiermee kunt u er zeker van zijn of uw website aan strenge beveiligingseisen voldoet, en optimaal presteert.

Lees verder...