Carvellis adviseert, ontwerpt en ontwikkelt op het gebied van Microsoft- en internet technologieën en concepten. Onze innovatieve webapplicaties en client-server systemen omvatten o.a. e-business, content management, ERP systemen, customer selfservice oplossingen, Software-as-a-Service applicaties, en social media.

Carvellis is een web development bureau. Wij zijn geen full-service internetbureau, maar focussen meer op het technische aspect van webapplicatie-ontwikkeling. Hierdoor zijn wij in staat om de beste kwaliteit te leveren op dit gebied. Indien gewenst kunnen wij in samenwerking met onze partners ook andere zaken zoals grafisch design of content creation aanbieden.
Onze belangrijkste diensten zijn het ontwikkelen van webapplicaties, websites met content management, advies & software architectuur, en auditing & code review. Vanwege onze uitgebreide expertise kunnen wij u altijd een passende oplossing aanbieden.

Werkwijze

Bij ontwikkeling van applicaties en websites hanteren wij een iteratieve werkwijze (Agile). Dat wil zeggen dat in korte periodes steeds een klein stukje functionaliteit van het product wordt opgeleverd. Elk opgeleverd onderdeel is dan volledig afgerond en getest. Dit heeft een aantal voordelen. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen wanneer een product genoeg functionaliteit heeft om mee live te gaan. U ziet eerder in het ontwikkelproces of bepaalde keuzes goed uitpakken. De kans is veel kleiner dat er functionaliteit ontwikkeld wordt die nooit gebruikt wordt. En u heeft een veel beter inzicht in de kosten.

Het ontwikkelproces wordt ondersteund met o.a.:

Voor webapplicaties raden wij ook een "beta" periode aan. De informatie die verkregen wordt van een grotere groep echte gebruikers is zeer waardevol.

Innovatief

Carvellis is vooruitstrevend in het gebruik van nieuwe technieken en methoden. Buiten onze projecten om zijn we regelmatig bezig met het uitproberen en beoordelen van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Bewezen technologieen maken we ons eigen en zetten we in bij nieuwe projecten. Op die manier maakt elk project gebruik van de meest efficiente, veilige en betrouwbare ontwikkelingen van dat moment. Ook voor de user interface van onze applicaties kijken we naar de huidige standaarden.

Microsoft .NET

Dit zijn een aantal van de technologieen waar we op dit moment veel mee werken: