Wilt u zeker weten of u een goed product hebt gekregen? Of wilt u kijken wat er nog verbeterd kan worden? Wij zorgen voor een objectieve review.

Als afnemer van een website of applicatie heeft u doorgaans niet genoeg expertise om het geleverde product op kwaliteit in te schatten. Carvellis kan verschillende audits of code reviews uitvoeren op uw bestaande of in ontwikkeling zijnde product. Als onafhankelijke partij krijgt u van ons een objectief oordeel.

Security audit

Met een security audit controleren wij of uw applicatie of website opgewassen is tegen verschillende hacks en aanvallen. Hiervoor gebruiken wij o.a. gespecialiseerde software. Een uitgebreide security audit is ook onderdeel van de code review.

Performance audit

Bij een performance audit wordt gekeken of uw applicatie of website naar behoren presteert. Hierbij wordt met name gekeken naar de front-end van uw applicatie. Een uitgebreide performance audit is ook onderdeel van de code review.

Code review

Een code review gaat een stapje verder. Hierbij gaan wij de broncode van uw applicatie na en wordt deze in detail beoordeeld op o.a. de onderstaande punten:

  • Kwaliteit, leesbaarheid en onderhoudbaarheid van de code;
  • Design patterns en best practices;
  • Beveiliging, authenticatie en autorisatie;
  • Performance en optimalisatie.

Een code review wordt door de beste technische experts uitgevoerd. U ontvangt een uitgebreide rapportage met aanbevelingen voor aanpassingen. Hierbij moeten wij kunnen beschikken over de broncode van uw product.