Snelle websites die eenvoudig te onderhouden zijn. Dat doen wij met Umbraco CMS.

Umbraco logo

Umbraco is een open source systeem gebaseerd op ASP.NET voor content management met een fraaie, gebruiksvriendelijke interface, volledige support voor maatwerk uitbreidingen en onbegrensde mogelijkheden voor designs. Dankzij de geïntegreerde WYSIWYG editor en volledige support voor webstandaarden is websites ontwerpen en beheren puur plezier met deze uiterst volledige applicatie. 

Carvellis heeft jarenlange ervaring met het maken van websites gebaseerd op Umbraco CMS. Uw website wordt met de grootste zorg in het Umbraco systeem geintegreerd. Daarbij zorgen we ook voor zaken die niet direct zichtbaar zijn, zoals goede beveiliging, performance optimalisaties, SEO en analytics.

Spindoctor LogoOptioneel kunnen wij uw website uitbreiden met behavioral targeting. Dit is gepersonaliseerde content voor individuele bezoekers gebaseerd op klikgedrag en andere informatie. Door de juiste content op het juiste moment aan uw bezoekers te tonen kunt u de conversie op uw website aanzienlijk verhogen. Carvelis is als mede-oprichter van Spindoctor Behavioral Targeting de beste partner voor uw gepersonaliseerde website gebaseerd op Umbraco.