Of we nou een applicatie of website ontwikkelen, adviseren of auditen, door onze expertise kunnen we altijd de beste oplossing bieden.

Performance

Er zijn nog steeds veel websites en applicaties onnodig traag. Dit heeft tot gevolg dat gebruikers afhaken, maar ook bijvoorbeeld Google beloont snellere websites met een hogere ranking. Performance is één van onze speerpunten bij applicatie-ontwikkeling.

Lees verder...

Beveiliging

Veel websites en applicaties hanteren op de één of andere manier (gevoelige) gebruikersgegevens. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor u en uw gebruikers is dat deze gegevens op een gepaste manier beveiligd zijn. Wij zorgen ervoor dat applicaties altijd voldoen aan de laatste beveiligingseisen.

Lees verder...

E-Business

E-business omvat online winkels (e-commerce), de online afhandeling met uw klanten, maar ook de automatisering van uw interne bedrijfsprocessen. Wij hebben uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van administratieve, financiele, en logistieke systemen.

Lees verder...

Gebruiksvriendelijkheid

Uiteindelijk zal een website of applicatie gebruikt gaan worden door uw klanten of medewerkers. Gebruiksvriendelijkheid is voor hen de belangrijkste drijfveer om een webapplicatie ook daadwerkelijk productief te kunnen blijven gebruiken. Wij zorgen voor een uitmuntende gebruikerservaring.

Databases

Bij het ontwikkelen van welke applicatie of website dan ook, is een database onontbeerlijk. Verschillende webapplicaties hebben verschillende eisen aan data, en kunnen gebruik maken van verschillende databases.

Lees verder...

Content Management

De meeste websites worden tegenwoordig beheerd met een content management systeem (CMS), waarmee u zelf alle content op uw website kunt bewerken. Carvellis heeft jarenlange ervaring met het Umbraco CMS. Ook webapplicaties kunnen soms gebruik maken van een CMS.

Salesforce integratie

U heeft een grote hoeveelheid gegevens in Salesforce? Wij helpen u om deze gegevens te ontsluiten naar uw klanten.

Lees verder...

Cloud ontwikkeling

De laatste jaren neemt cloud ontwikkeling een enorme vlucht. Een cloud applicatie draait in een gespecialiseerd datacentrum in plaats van op een eigen server. Dit heeft enkele grote voordelen.

Behavioral Targeting

Behavioral targeting is het personaliseren van website content voor individuele bezoekers op basis van klikgedrag en andere informatie. Carvellis is mede-oprichter van Spindoctor Behavioral Targeting en daarom de beste partner voor uw gepersonaliseerde website.

Lees verder...

Webservices en API

Veel websites en applicaties moeten kunnen communiceren met andere systemen. Dit gaat meestal via webservices. Ook kan het zijn dat uw eigen applicatie gegevens moet ontsluiten via een API.